maandag 8 september 2014

Voorbeschouwing: Een seizoen om te leren, te genieten en te strijden

Na een heerlijke zomer begint 13 september de najaarscompetitie alweer voor de heren. Ditmaal niet als het tweede team, maar als het eerste team van LTTC De Toekomst.

Na een fantastisch debuut in de 3e divisie mogen Tom Bleumink, Frank Bruggeman en Marten Adolfsen hun opwachting in de 2e divisie maken. Wij zullen de opengevallen plek van het oude eerste team gaan overnemen. Voor ons een waanzinnige kans om een hoop ervaring op te gaan doen.

De poule bevat een aantal nieuwe teams voor ons die wij eerder hebben zien spelen tegen het oude eerste, maar ook een aantal bekende gezichten, zoals de mannen van De Veluwe 1. Maar laten we vooral het bekendste gezicht niet vergeten, Remi Beelen, die bij het team van Westa 2 ingedeeld staat. (Wij hopen dat hij meespeelt tegen ons)

2e divisie Poule C:

Vriendenschaar 1                (Gouda)
VVV 1                                (Leidschendam)
Wijzenbeekkled/Westa 2    (Wessem)
De Veluwe 1                       (Apeldoorn)
 
 

De Toekomst 1                   (Lochem) 

Never Despair 1                  ('s-Hertogenbosch)

Het zal een lastig seizoen gaan worden wat betreft punten, maar een seizoen waarin we veel gaan leren en toch willen laten zien wat we waard zijn. Het wordt een seizoen waarvan wij enorm gaan genieten. En bovendien zal het een seizoen worden waarin zal worden gestreden voor elk punt!

Alle support, van senioren tot jeugd, van gevorderde speler tot tafeltennisliefhebber, van serieuze kijker tot biljartspeler en gezellige drinker, wij hopen dat jullie ons weer komen aanmoedigen op de zaterdagavonden. Wij vonden dit vorig seizoen fantastisch en waarderen dit enorm. Wij hopen dat het net zo als vorig seizoen gezellige, fanatieke en volle zaterdagavonden gaan worden. We kunnen alle extra beetjes gebruiken om punten te gaan pakken!

Aankomende zaterdag zal de eerste thuiswedstrijd plaatsvinden tegen De Veluwe 1.
18:00 uur Jan Wissinkhal te Lochem.

Tot zaterdag! Wij hebben er zin in!

(Marten Adolfsen, Frank Bruggeman en duidelijk te zien, Tom Bleumink)
Groetjes,
Toekomst 1 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten