zondag 30 november 2014

Wedstrijd 10: Toekomst sluit goed seizoen met een gelijkspel af.

De laatste wedstrijd 2e divisie alweer. Uit tegen Never Despair(ribs). Beide teams speelden na de blessures van vorige week weer in de gebruikelijke opstellingen. Dat betekent Pim, Marcel en Gabor tegen Tom, Marten en Frank.

Frank Bruggeman
De wedstrijd begon zoals eigenlijk altijd weer met een 5 –setter. Ditmaal Tom tegen Pim. Pim mocht niet klagen over de geluk-balletjes tegen Tom. (Deze zou hij overigens nog terug krijgen van Marten en Frank;)) Pim was net de gelukkigste door met 2 punten te winnen. Marten ging vervolgens door waar hij de week ervoor mee was begonnen. Met goed spel maakte hij het Marcel lastig. Maar zoals we kunnen merken in de 2e divisie zijn dit soort spelers gewoon net te goed voor de jongens van de Toekomst. Met 3-1 moest Marten zijn meerdere erkennen. Frank mocht na 3 weken eindelijk weer een wedstrijd spelen, ditmaal tegen Gabor. Gabor bleek in de eerste game met zijn kamikaze ballen net te sterk voor Frank, maar vervolgens kreeg Frank deze ballen onder controle en kwam met 2-1 voor. Na een 4-0 achterstand besloot Gabor om elke bal mis te openen en Frank won eenvoudig.

In het dubbel werd Tom zowaar eens gepasseerd. Marten en Frank hadden 2 jaar geleden voor het laatst gedubbeld en toch ging dit aardig. Een beetje onwennig wel. Na een 2-0 voorsprong werd de dubbel toch uit handen gegeven. 3-1 achter.

Tekens tijdens serveren in de dubbel voor de dubbelpartner
Foto links: Soort effect
Foto rechts: Lengte van de service (kort in dit geval dus)
Na het dubbel speelde Tom zijn 2e 5-setter. Deze keer tegen Marcel. Na een 7-1 achterstand kwam Tom terug tot 9-9 waarna Marcel de 10-9 op het bord bracht door een weergaloze rally te winnen. (Photorazzi, staat die erop??) Uiteindelijk won Marcel met 11-9. Tom die nog graag de dubbele cijfers op zijn persoonlijke lijst wou hebben, moest dus winnen van Gabor. Dit gebeurde ook, maar vraag niet hoe. Gabor pakte een 2-0 voorsprong in een rare wedstrijd. Frank en Marten waren ondertussen meer aan het lachen om Tom met z’n opmerkingen, zijn door zichzelf gegeven schouderklopje en spel, maar volgens Tom zelf was alles bewust. Tom won zijn 3e 5 setter van de dag wel.

Marten speelde zijn 2e wedstrijd tegen Gabor. Gabor was helemaal los en Marten kon goed bij blijven. In een mooie wedstrijd om te zien kwam Gabor op een 2-0, maar Marten herpakte zich goed door goed aan tafel te blokken (Ja, te blokken) Met 2 punten in de laatste game won Marten de eerste 5-gamer van de dag. Tegen Pim zette Marten zijn goede spel (en netballetjes) voort. In de eerste en laatste game had hij zeker 5 onhoudbare netballen, dit tot wanhoop van Pim. Marten won ook van Pim en pakt daardoor 5 van zijn laatste 6 wedstrijden.(!)

Frank speelde een redelijk goede wedstrijd tegen Pim en wist deze enigszins fortuinlijk met 3-1 te winnen. Tegen Marcel kwam Frank goed mee, maar het geluk dat hij tegen Pim had kreeg hij dubbel en dwars terug van Marcel, waardoor hij met 3-0 verloor.

Met een 5-5 eindstand kijkt de Toekomst terug op een goed einde van het seizoen. Met een overwinning en een gelijkspel nemen we afscheid van de 2e divisie. Na de wedstrijd was er nog lekker en veel eten van Cameraman Stanley. Ook liet Tom nog even zien dat je op een kleine tafel ook uit 6e positie kan spelen dit tot vermaak van het publiek. 
Omdat Frank en Tom er nog geen genoeg van hadden
Als laatste willen we iedereen bedanken voor het lezen van de verslagen. Uiteraard doen wij dit volgend jaar weer en wij hebben ons al laten vertellen dat nieuwe speler en kopman Gerben Otten ook uitstekend overweg kan met pen en papier;). Tot volgend seizoen! (Thuiswedstrijden waarschijnlijk om 16:00)

Groetjes Team 1 ( Marten, Tom en Frank)

Team 1 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten