zondag 8 maart 2015

Wedstrijd 3: Tom pakt eerste hattrick landelijk!

De held van de dag: Tom Bleumink aka Bleum Si Yuk
Na een maand rust werd dan eindelijk weer de competitie hervat. 7 Maart stond al tijden groot omcirkeld in de agenda van Tom. De laatste keer dat hij een hattrick pakte voor zijn team was namelijk ook thuis tegen Entac! De hele week goed en gefocust getraind moest hem helpen bij de wedstrijd op zaterdag. Het team werd aangevuld met Gerben Otten en Frank Bruggeman, terwijl Marten vooral het applaus mocht gaan laten horen.

De leden van Entac die aan de dadendrang van Tom moesten geloven waren René Ticheler, Jerfy Schmitz en invaller Freek Borgman. Tom ging als 3e van start en gaf invaller Freek geen schijn van kans. Ondanks een aantal schitterende ballen van Freek was het duidelijk dat Tom zijn topfocus deze dag wilde gaan vasthouden. De eerste stap was gezet. Vervolgens bleek ook Jerfy geen vat op het uitstekende spel van Tom. René was de laatste tegenstander die Tom nog van zijn 3 overwinningen af kon houden. Tom kwam 2-0 voor en kwam naar de kant met lichte zenuwen. De 3e game ging verloren ondanks een matchpoint. In game 4 kwam hij met 8-1 voor! Daar leek dan toch echt zijn eerste landelijke hattrick aan te komen. René stribbelde tegen en kwam terug tot 8-5 maar daarna pakte Tom de benodigde 3 punten.

Hoewel Tom ook nooit 3 wedstrijden verliest, had hij op landelijk niveau nog nooit 3 wedstrijden gewonnen. VANDAAG WAS DAN DE DAG!! TOM WINT AL ZIJN 3 WEDSTRIJDEN!!!!! Topfocus en topspel maakte hem terecht tot de speler van de dag!

De heren van De Toekomst kwamen wel 1-0 achter. Hoewel Gerben meer punten maakte dan René verloor hij toch zijn wedstrijd met 3-1. Daarna pakte de heren van het eerste 9 punten op rij. Tom zijn verhaal is uiteraard bekend en zal nog lang worden naverteld. Gerben won eenvoudig van Freek en kroop door het oog van de naald tegen Jerfy. Na een 2-1 en 5-1 achterstand (en een time out) kantelde hij de wedstrijd met steun van de supporters en zijn teamgenoten die allen de handen rood 
klapten, en wist Gerben alsnog de wedstrijd te winnen. Mentaal zeer knap!

Gerben Otten vs. Jerfy Schmitz
Frank speelde goed tegen een zeer goed spelende Jerfy en won deze met 3-1. Tegen René kwam hij redelijk kansloos achter met 2-0 wegens het goede spel van René. Maar Frank wist zich terug te vechten in de wedstrijd door enorm hard te strijden en te werken voor elk punt. Hierdoor wist Frank de 2-0 achterstand om te zetten in een 3-2 winst. Net zoals van Gerben ook van Frank een zeer knap staaltje mentaliteit. Vervolgens mocht Frank tegen invaller Freek. Al snel stond Frank tegen een 2-1 achterstand aan te kijken. Freek speelde waanzinnig en Frank bakte er niet veel van. In de laatste 2 games ging Frank vol gas en kwam hij eigenlijk niet meer in de problemen. De dubbel werd door Gerben en Frank met 3-1 gewonnen.

Frank Bruggeman
Hierdoor stond er een 9-1 overwinning op het scorebord, waren de heren zeer trots op de uitslag en konden zij rekenen op een overwinningslied van de supporters in de kantine. Door deze uitslag blijven we koploper in poule A en hebben inmiddels 26 punten uit 3 wedstrijden, en 5 punten voor op nummer 2 Hilversum. Volgende week staat de wedstrijd tegen het oude team van Gerben op het programma. Om 15:00 zal er begonnen worden tegen Blauw-wit 1 uit Almelo waarna een week later de kraker tegen Hilversum op het programma staat.

Na de wedstrijd was het weer tijd voor de derde helft. Tijdens het eten van de shoarma was Tom nog aan het glunderen van de drie overwinningen, kwamen de goede verhalen weer over de tafel en wist teammanager Erik Ernst het Kastje-biljart te winnen. Het was dus weer een zeer gezellige en geslaagde avond!

Allen bedankt voor de komst, de gezelligheid en de belangstelling voor ons team. Wij waarderen dit zeer!

Groeten Toekomst 1
(Gerben Otten, Tom Bleumink, Marten Adolfsen en Frank Bruggeman)



Geen opmerkingen:

Een reactie posten